BULB

SASJA SAPTENNO

CREATE 

naar webshop

 

De BULB sjaal is een unieke comfortabele 3D-sjaal gemaakt van gerecyclede PET-fleece. 
Het heerlijk zachte en warme materiaal is handmatig en permanent door mij in bubbelvorm gebracht. De sjaal is vormvast, kleurecht en op 100% milieuvriendelijke wijze in vorm gebracht. Zonder toevoeging van chemicaliën.


Wist je dat Pet-fleece een duurzaam materiaal is?
Het is op milieuvriendelijke wijze geproduceerd uit gerecyclede petflessen (de frisdrankfles) en even sterk, slijtvast als comfortabel.

 

Productieproces, 100% handwerk.
Omdat elke vorm in de sjaal door mij handmatig is aangebracht, is elke sjaal uniek en een beetje anders. Dit geldt ook voor de afmetingen; de aangegeven formaten in mijn webshop zijn “circa” maten.

Wasvoorschrift
De sjaal is vormvast, krimpvrij, kleurecht en wasbaar op 40°. Het liefst spoel je de sjaal met wat wasverzachter, dan blijft de sjaal heerlijk zacht. Droog de sjaal nooit in een wasdroger en zet er geen strijkijzer op. Warmer wassen dan 40° kan maar dan heeft de stof er wat zwaarder onder te lijden. De bubbels blijven desondanks en zelfs na wassen op 90°permanent aanwezig.

Heeft de sjaal last van statische lading?

Knettert de sjaal je om de oren? Dat kan door het weer komen. Was de sjaal even in wasverzachter of leg deze een paar uur in het diepvriesvak. 

naar webshop

  • Facebook - Black Circle

SASJA SAPTENNO 1996 - 2020  Zwolle, Nederland. KVK 01090277