top of page

Dutch Sustainable Fashionweek  X  Zwolle

Dankzij Nadiah en Iliana van Scrapfabofficial en studenten Mode van het Deltion College in Zwolle, is er in oktober 2019, 450 euro ingezameld ter ondersteuning voor het onderwijs in het dorpje Ouw.
Ouw is een dorp op het Molukse eiland Saparua, Indonesië.
Ik heb het dorp sinds 1991 vele keren bezocht. 
Sinds mijn eerste bezoek zet ik mij in met het geven van ondersteuning voor scholing en levensonderhoud van de inwoners. 

Tijdens de Dutch Sustainable Fashionweek hielpen de zusjes Nadiah en Iliana de Deltion studenten in de sweatshop met het maken en verkopen van cruncies tbv Ouw. Vrijwillig hebben zij zich op een inspirerende wijze ingezet. Een website en Insta bezoek aan Scrapfab is de moeite waard. De zusjes maken sieraden, accessoires en mondkapjes van left-overs en tweedehands materialen. 

 

Foto's: Sustainable Fashion Week Zwolle
www.scrabfabofficial.com


 

Het Nederlandse Kopzorg op Bali, Marjan van der Kuil, zet zich in om het Suryani Institute for Mental Health (SIMH) op Bali te ondersteunen. Met allerlei acties verzamelt zij geld voor de behandeling van psychiatrische patiënten op Bali.

In 2019 bezocht ik samen met Kopzorg initiatiefnemer Marjan van der Kuil, Psychiater Professor Dr. Suryani in Denpasar. Dr. Suryani is een buitengewoon charismatische vrouw die zich volledig inzet psychiatrische patiënten op Bali. Ik draag Marjan en het Suriyani Institute een warm hart toe en ondersteun Kopzorg op Bali graag in haar acties.

Lees hier meer over Marjan haar werkzaamheden, haar prachtige werk als fotografe, Kopzorg & Co en over het Suriyani Institute.
 

Kopzorg op Bali

bottom of page